hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Taverna a harmadikon
Kóstoló

2001. 11. 04.
A Moszkva tér közelében sok vendéglátóegység kínálja szolgáltatásait: talponállók, büfék és kifőzdék. Az elmúlt időben a Mammut is versenybe szállt az éhüket éppen itt csillapítani vágyók tömegeiért. Az egyes számú őslény legfelső szintjén egy görög taverna kínálja étkeit. A nyitás óta töretlenül őrzi külső megjelenését, láthatóan népszerű a hely, ahol önkiszolgáló rendszerben juthatunk a finomságokhoz. A kiszolgálásra így nem lehet panaszunk. Kellemes illat társul a szép látvánnyal, így a döntés is sokkal egyszer?bb. Esetleges bizonytalankodásunkra a pult túloldalán állók készségesen adnak segítséget. Mindenesetre, ha az első látogatásnál biztosra szeretnénk menni, akkor a gyrostál és a görögsaláta egy baklavával megtoldva lehet a befutó. Mindig friss és különösen jó – mellesleg ezekből fogy a legtöbb, és mindezeket tiszta, hangulatos környezetben fogyaszthatjuk. Érdekes, a minőség teheti, hogy itt is vannak visszajáró vendégek. Folyamatos görög zene, fehér falak, egyszerűség teszik déliesebbé az atmoszférát – egy galériával megtoldva. Virtuális taverna, valódi jó étkekkel. És még a pincér sem zavarhat meg.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!