hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Harlem Budapesten

2001. 12. 02.
A gospelzene koronázatlan királynője, Queen Esther Marrow volt a sztárvendége a héten Budapesten vendégszereplő világhír? Harlem Gospel Singers zenekarnak.

 

 Az evangéliumi ihletés? klasszikus és újabb gospeldalokat fergeteges koreográfiával párosító Harlem Gospel Singers első fellépése a Magyarországi Baptista Szeretetszolgálat javára történő jótékonysági koncert volt, a pesterzsébeti baptista templomban került rá sor. Az együttes vezetője, Charles R. Lyles négyéves korában kezdett el zenélni, és már tinédzserként elhatározta, hogy a gospelek templomfalakon kívül is népszerű m?faját az evangélium hirdetésével fogja párosítani. A budapesti előadáson is meggyőződhettünk erről, hiszen Lyles és zenésztársai nemcsak a dalokban, hanem szavakban is hitet tettek Jézus Krisztus iránti szeretetükről. Lyles egyébként több világhír? pünkösdi–evangéliumi lelkésszel is fellépett már, legutóbb például a Time magazin által a "következő Billy Grahamként" jellemzett dallasi T. D. Jakes lelkésszel.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!