hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Női torna férfiaknak

2000. 09. 09.
Várjuk az esti mesét a gyerekekkel a magyar kettesen, s mit látnak szemeink? Strandjelenetet Norbival, miközben lassan felfogjuk, ez a hajdanvolt tévétorna modernizált változata lehet. A módszert illetően nem erőltették meg magukat a műsorkészítők, akiknek vélhetően nem a hazai tömegsport, sokkal inkább a nézettségi mutatók fellendítése lebeghetett fő célként a szemük előtt: eltűnt a stúdióbeli háromgyermekes, melegítős Schmitt család, helyüket átvették a bikinis leányzók – az embernek egészen az az érzése, mintha az Erotik Campingből verbuválták volna össze őket. Diszkós techno zenére ropják a napfényes strand homokján a comberősítő esti tornát, mégpedig a korszellemnek megfelelően aerobic és karate gyakorlatokat végeznek a kigyúrt Norbi vezetésével. Érthetetlen, hogy a mi tájékunkon mitől íratlan szabály, miszerint a művészfilmektől kezdve a jó fekvés? telkeken át a császármorzsaporig minden dolog csak szexesítve lehet piacképes. Úgy tűnik, már csak idő kérdése, mikor jelenik meg a tévémaci helyett is egy izmos Norbika, aki Bohóckája helyett aktuális barátnőjével bújik a kockás ágynem? közé, hogy a gyereknézőkkel együtt onnan lesse kicsi tévékészülékén Vízipókék legújabb kalandjait. Makray Kati gyermekeinek bukfencezése még csak-csak kibillentette a nézőt a fotelből, viszont a mostani jeles műsor legfeljebb a (férfi)szemeket tornáztatja meg, a tömegsporthoz pedig nagyjából annyi köze van, mint dobostortának a ritmusérzékhez. (M. R.)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!