Novák Katalin meglepte a tüntetőket – ez lett a vége
Novák Katalin meglepte a tüntetőket – ez lett a vége

Forrás: Youtube/Telex

2023. 05. 15.
Nyílt napot tartottak a hétvégén a Sándor-palotában, aminek alkalmából diákok és egykori tanárok csoportja ment ki az épület elé tüntetni - aztán váratlanul felbukkant Novák Katalin köztársasági elnök, hogy beszélgessen velük.

Érdekes párbeszédek alakultak ki a tüntetők és az államfő között.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Hol egykori pedagógusokkal, hol diákokkal, hol pedig Pankotai Lili aktivista kérdéseire válaszolt Novák. A beszélgetés során volt, aki a státusztörvényt kifogásolta, és volt, akinek az sem tetszett, hogy Novák „leereszkedett” közéjük és „propagandisztikusan” odaállt, hogy beszélgessen velük.

Az erről készült felvétel itt érhető el.

 

előfizetés
(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!