Varázslatos karácsonyi dekorba öltözött a Fehér Ház - videó
Melania Trump a szüfrazsett mozgalom, a technológia és az egészségügyi dolgozók előtt tisztelgett
Varázslatos karácsonyi dekorba öltözött a Fehér Ház - videó

Forrás: Youtube/The White House

2020. 12. 01.
Videóban mutatta be Melania Trump amerikai first lady a Fehér Ház idei évi karácsonyi dekorációját, mely az előző évekhez képest kevésbé extrém, inkább klasszikus irányt vett. A dekor fő tematikája idén az "Amerika, a gyönyörű".

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Donald Trump felesége a Twitteren kijelentette, a dizájnnal "nagyszerű nemzetük felségessége előtt kíván tisztelegni". 

“Az elmúlt négy év során volt szerencsém ellátogatni nemzetünk leggyönyörűbb helyeire, és találkozni a leghazafiasabb és jószívűbb amerikai polgárokkal. "

- jelentette ki Melania.

"Egyik parttól a másikig az amerikaiakat összeköti a hagyományaink, értékeink, történelmünk, melyek mind helyet kaptak az idei évi dekorációban."

“Szeretném megköszönni a stábnak és az önkénteseknek, akik azon dolgoztak, hogy a ház elkészüljön az ünnepi szezonra. Mindenkinek Boldog Karácsonyt és egy Boldog, Egészséges Új Évet kívánok."

A Fehér Házban a különböző termek dekorációi más más tematikát járnak körül. A könyvtár a 19- alkotmánykiegészítés, azaz a nők szavazati joga biztosításának 100. évfordulóját és a szüfrazsettmozgalmat ünnepli. 

Más szobákban a dekor részét képezik játékrepülők, vonatok, autók az innovációs és technológiai eredmények előtt adózandó. Az egyik teremben egy gyönyörű mézeskalács Fehér Ház modell is helyet kapott:

A Vörös terem pedig specifikusan az amerikai egészségügyi és mentőcsapatok előtt adózik tisztelettel, akik becsületesen helytállnak a Covid-19 járványban és minden nap emberéleteket mentenek.

(CBN/Hetek)

hetek
Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!