Újabb részletek derültek ki a brüsszeli szexpartiról - megszólalt a szervező
David Manzheley nem is tudta, hogy Szájer is ott volt a buliján
Újabb részletek derültek ki a brüsszeli szexpartiról - megszólalt a szervező

Illusztráció( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2020. 12. 02.
A holland HLN híroldal és a Blikk is megkereste annak a szexpartinak a házigazdáját, amelyen Szájer József európai parlamenti képviselő is részt vett. Többek között kiderült, hogy a magyar politikus ottlétéről nem is tudott, de valóban nem egyszerű házibuliról volt szó, ettek ittak és "szórakoztatták egymást" a jelenlevő férfiak, akik közül hárman diplomaták voltak.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Ahogy arról korábban beszámoltunk, belga sajtóinformációk szerint Brüsszel belvárosában orgiára került sor múlt pénteken, melyen 25 férfi, köztük két még be nem azonosított diplomata és Szájer József azóta lemondott EP-képviselő is részt vett, ezt maga is bevallotta. A belga ügyészség nyilatkozata szerint a magyar politikus a helyszínre érkező rendőrök elől egy ereszcsatornán igyekezett elmenekülni, közben pedig megsérthette a kezét, mert láthatóan vérzett. Táskájában narkotikumokat is találtak.

David Manzheley, a házigazda megmutatta az egyszerű lakást, ahol rendkívül szegényes berendezés, halálfejek, pókhálók, szívecskék és néhány matrac látható.

A fiatal férfi szerint eredetileg a koronavírus-szabályoknak megfelelően csak tíz embert akart hívni, de azok ismerőseiket is elhozták, így lett végül 25 fős a parti, akik Manzheley állítása szerint mind férfiak voltak.

Állítólag Szájer is egy ismerősén keresztül jutott el a buliba.

Állítólag mind átmentek már a víruson, és tünetmentesen mentek a partira, ahol evés, ivás és szex volt a program, ebben azonban semmi kivetnivalót nem lát a szervező.

„Mindig meghívok néhány barátot a bulimra, akik viszont további barátokat is magukkal hoznak, aztán együtt szórakoztatjuk egymást. Kicsit beszélgetünk, iszunk - akárcsak egy bárban... Nem látom, hogy ezzel mi a baj."

A nagy zaj miatt a szomszédok kihívták a rendőrséget, akik a helyszínen igazoltatták a társaságot, és feloszlatták az eseményt. 

A házigazda szerint a rendőrök kopogás nélkül rájuk rontottak, és "nem túl kedvesen, sőt rendkívül gorombán" viselkedtek. A Blikk szerint Manzheley azt is elárulta nekik, hogy a körülményekre való tekintettel nem tudták hirtelen előkapni igazolványaikat. 

A sajtó korábbi híreivel ellentétben a házigazda szerint nem egy melegbár pincéjében, hanem az afölött elhelyezkedő lakásban került sor a partira

Az incidens kapcsán a politikus lemondott EP-képviselőségéről, és nyilatkozatban kért bocsánatot családjától, barátaitól a "botlásáért" és a koronavírus-szabályok megszegéséért.

A Hetek pénteken megjelenő friss lapszámában részletesen is foglalkozunk a botrány hátterével és a várható kül- és belpolitikai következményeivel.

(HLN/Blikk/Hetek)

hetek
Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!