Tündéri videóval ünnepelte 10. házassági évfordulóját Vilmos és Katalin
2011-ben házasodott össze a hercegi pár
Tündéri videóval ünnepelte 10. házassági évfordulóját Vilmos és Katalin

Forrás: Instagram/kensingtonroyal

2021. 04. 29.
Tíz évvel ezelőtt, 2011. április 29-én házasodott össze Vilmos herceg és Katalin hercegné a westminsteri apátságban. Az elmúlt években a párnak három gyermeke is született: György, Sarolta és Lajos. 

Az évfordulójuk alkalmából a pár a Kensington-palota kertjében fotózkodott, de készült egy rendkívül aranyos videó is a most már 5-tagú családról. 

 

A fotózáson Katalin hercegné az egykori Diana hercegné híres, zafírral és gyémántokkal kirakott eljegyzési gyűrűjét viselte. 

 

A brit sajtó ünnepelte a fiatal párt, több helyen azt írták, hogy Vilmos és Katalin 10 év elteltével is nagyon boldognak tűnnek. Korábban a brit és a nemzetközi sajtót is kiemelten foglalkoztatta a királyi családon belüli vita, ami Harry herceg és Meghan Markle exkluzív interjúja miatt robbant ki, amelyben több meglepő vádat is megfogalmaztak a királyi udvarral szemben. 

A családot az elmúlt hetekben egy fájdalmas veszteség is megrázta, életének 100. évében elhunyt Fülöp herceg, így rendkívül hosszú idő óta először kényszerült nélküle ünnepelni születésnapját II. Erzsébet királynő. 

(Daily Mail)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!