Tömegyilkos Jézussal gúnyolódik a Netflix rajzfilmje
A "Paradise PD" legújabb epizódja a keresztényeket és a fegyvertartás támogatóit veszi célba
Tömegyilkos Jézussal gúnyolódik a Netflix rajzfilmje

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 03. 19.
A Netflix már korábban is sokkolt több sorozatával, azonban most igazán mélyre sikerült süllyednie. Egyik sorozata, a "Paradise P.D." vagy "Paradicsom rendőrörs" legújabb részében a fegyvertartás híveit ugyanis úgy igyekszik kigúnyolni, hogy Jézust tömeggyilkos paráznaként mutatja be a legobszcénabb módon.

Az ominózus epizódban - amit istenkáromló és obszcén jellege miatt nem közlünk -  Jézus, aki kereszthalálával és feltámadásával megmentette az emberiséget a haláltól és az örök kárhozattól, vérével engesztelést szerezve bűneikért, alternatív történeti szálat kap, mely azt mutatja be, mi lett volna, ha akkoriban léteznek gépfegyverek.

Isten fia, kinek eredeti történetében a bűntelenség, a bosszútól való tartózkodás és a megbocsátás kulcsszerepet kap, a Netflix jóvoltából itt káromkodó bosszúálló tömeggyilkossá válik.

Jézus itt ugyanis leszakítja magát a keresztről, miután természetfeletti módon átalakítja a kezében levő szögeket töltött fegyverekké.

A klipben Jézus agyonlő mindenkit, aki keresztre feszítését és halálát jöttek megnézni, majd obszcén szexuális aktusba kezd két nővel.

A világ Megváltóját, és a kereszténység egyik legszentebb személyét ennél jobban talán nem is lehetett volna meggyalázni a sorozatban.

Ahogy arról korábban írtunk, a Netflixnek nem ez az első botránykeltő sorozata: tavaly augusztusban 170 ezren írták alá a tiltakozó petíciót a Netflix új „Cukorfalatok” címre hallgató francia filmjével kapcsolatosan, ami egészen fiatal lányokat mutat be szexuálisan kihívó táncpózokban. A produkció a felháborodott szülők szerint csak a pedofiloknak és a szexkereskedelemnek kedvez.

A Netflix idén fel is került a szexuális kizsákmányolásból profitáló cégek "Piszkos Tizenkettő" listájára.

(CBN/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!