Szívszorító: videón, ahogy búcsúdalt énekelt az elsüllyedt indonéz tengeralattjáró legénysége
A felvételt az indonéz haditengerészet hozta nyilvánosságra
Szívszorító: videón, ahogy búcsúdalt énekelt az elsüllyedt indonéz tengeralattjáró legénysége

Forrás: Youtube/Guardian

2021. 04. 27.
A német gyártmányú indonéz tengeralattjáró múlt hét szerdán tűnt el, 53 emberrel a fedélzetén. A haditengerészet most nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen a legénység a parancsnokuk elvesztését követően egy búcsúdalt énekel. 

Az indonéz haditengerészet tájékoztatása szerint a felvétel akkor készült, amikor az egyik elhunyt parancsnokukat búcsúztatták nem sokkal a tragédiát megelőzően. A dal szövege így szól magyarul: 

"Nem állok készen rá, hogy hiányozz nekem, nem állok készen rá, hogy nélküled éljek. A legjobbakat kívánom neked."

A múlt hét szerdán eltűnt tengeralattjárót végül vasárnap találták meg a hatóságok, mind az 53 ember meghalt, aki a fedélzeten tartózkodott. A jármű három részre szakadt. 

(ABC, Guardian)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!