„Szabad Palesztinát!” - ez volt a transznemű támadó fegyverére írva, aki lövöldözni kezdett Joel Osteen gyülekezetében
Többen Izrael-ellenes terrortámadásként írnak a támadásról
„Szabad Palesztinát!” - ez volt a transznemű támadó fegyverére írva, aki lövöldözni kezdett Joel Osteen gyülekezetében

Forrás: Youtube/CNN

2024. 02. 12.
Ahogyan arról a Hetek is beszámolt, vasárnap egy harmincas éveiben járó nő egy kisgyerekkel az oldalán ellátogatott a Lakewood Church egyik istentiszteletére, ahol tüzet nyitott. A texasi sajtóban most arról írnak, hogy egy transznemű emberről van szó, akinek a fegyverére az volt írva: Szabad Palesztinát!

A Joel Osteen nemzetközi hírű prédikátor gyülekezetébe lépő támadót szolgálaton kívüli rendőrök ártalmatlanították - a tűzpárbaj során a vele levő 5 éves kisfiú is megsérült. 

A hatóságok továbbra is vizsgálják a nő indítékait, habár a nyomozás során kiderült, hogy a fegyverére a következő volt írva: Szabad Palesztinát!

 

 

A közösségi oldalakon a felhasználók éppen ezért Izrael-ellenes terrortámadásként írnak az esetről. 

Közben egy másik érdekes információ is kiderült a támadóról, a texasi portálok szerint az elkövető egy 36 éves Genesse nevű transznemű nő, aki férfinak született.

(ABC News)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!