Dermesztő videó: lövöldözni kezdtek Joel Osteen gyülekezetében
Puskával a kezében ment istentiszteletre egy nő
Dermesztő videó: lövöldözni kezdtek Joel Osteen gyülekezetében

Forrás: Facebook/Lakewood Church

2024. 02. 12.
Lövöldözés volt vasárnap a texasi Lakewood Churchben, amelynek pásztora a világhírű televíziós evangélista, és szerző, Joel Osteen. Egy nő puskával a kezében egy ötéves kisfiúval lépett az épületbe az istentisztelet ideje alatt, a támadót két szolgálaton kívüli rendőrtiszt ártalmatlanította.

A Lakewood Church-ben kialakult tűzpárbajban a harmincas éveiben járó nőt a tisztek lelőtték, ám találat érte a vele levő kisfiút is - őt válságos állapotban szállították kórházba. 

 

A helyi rendőrfőnök tájékoztatása szerint a nő azt kiabálta a támadás közben, hogy bomba van nála, de később a hatóságok nem találtak nála robbanóeszközt. 

A támadás indítékát még vizsgálják. 

 

(Fox News)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!