Óriási ütközés: kisiklott éjjel a 6-os villamos - videó
Baleset miatt nem járt a 6-os villamos a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között
Óriási ütközés: kisiklott éjjel a 6-os villamos - videó

(Fotó:MTI/Lakatos Péter)

2021. 09. 22.
Baleset miatt nem jár a 6-os villamos a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között, valamint a 4-es villamos a Corvin-negyed és Újbuda-központ között - közölték a BKK Info Facebook-oldalán. Az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekednek - írták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt közölte a rendőrség honlapján, hogy szerda éjjel egy autó ütközött villamossal a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, az útlezárást feloldották.

MTI/Lakatos Péter
(Fotó:MTI/Lakatos Péter)

A villamosnak ütköző autóba beszorult egy nő, akit a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani, majd a mentők ellátták sérüléseit. Bár a szerelvény kisiklott, utasai közül nem sérült meg senki.

A Katasztrófavédelem bevetését nehezítette, hogy a karambol miatt a magasfeszültségű vezeték leszakadt, ezért meg kellett várni annak áramtalanítását.

(hetek/MTI)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!