Nagyszabású életpárti tüntetést szerveznek kedd este Budapesten
Az online formában elérhető demonstrációval a lengyel életvédők mellett
Nagyszabású életpárti tüntetést szerveznek kedd este Budapesten

Forrás: Facebook/Köszianyu

2020. 11. 02.
Nagyszabású demonstrációt indít a Hit Rádió és a Protest mozgalom, amellyel az elmúlt napok lengyelországi döntése és az azt követő tömegtüntetésekre reagálva a lengyel életvédők és a feltétel nélküli élet joga mellett állnak ki a szervezők. A kezdeményezést a Hetek szerkesztősége is támogatja. 

Kövesse nálunk az amerikai választás eseményeit a hetek.hu-n! Kedd reggeltől szerda estig megállás nélkül követjük a legfontosabb eseményeket, legfrissebb eredményeket!

A szervezők a Köszi anyu! - Dzięki Mamo néven futó kampány keretében egy többdimenziós tüntetést szervez. Ennek egyik része abból áll, hogy a projekthez csatlakozók egy fotóval, videóval, vagy szöveges üzenettel jelzik, hogy kiállnak a magzati életek védelmében. A közzétett és #prolife, #köszianyu hashtaggel ellátott bejegyzéseket Budapesten és több nagyobb városban fogják kivetíteni. 

A másik dimenziója a kampánynak egy fizikai demonstráció lesz, amelyen személyesen és online is több életvédő közéleti személyiség is felszólal majd kedd este 19:30-tól. Ezt a támogatók, demonstrálók online követhetik majd nyomon. 

"Kérjük, hogy amennyiben egyetértesz azzal, hogy az emberi élet a fogantatáskor kezdődik, küldj bátorító üzenetet, melyet a demonstráció során Budapest és magyar nagyvárosok közterein kivetítve használnánk"

- írják a szervezők.

 

 

A lengyelországi abortusztörvénnyel kapcsolatban a Hetek szerkesztősége is megfogalmazta több cikkben és publicisztikában, valamint online mozgalom elindításával az álláspontját. Kiállunk a magzati életek védelmében, ezért is támogatjuk a keddi életpárti demonstrációt, kezdeményezést is. 

Ha ön is csatlakozna a Hetek, illetve a Köszi anyu! kampányához - itt és itt tudja megtenni. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!