Melegjogi szervezetet fogadott Novák Katalin a Sándor-palotában
Az államfő a Háttér Társaság kérésére ült asztalhoz
Melegjogi szervezetet fogadott Novák Katalin a Sándor-palotában

Forrás: Facebook/Novák Katalin

2022. 11. 23.
A melegjogi Háttér Társaság képviselőit fogadta a Sándor-palotában szerda délelőtt Novák Katalin magyar államfő. 

Novák Katalin a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben azt írja, a találkozót a Háttér Társaság kezdeményezte, amelyen azokról a problémákról beszélgettek, amelyeket "ők most a legfontosabbnak éreznek."

A Háttér Társaság többek között azt kérte az államfőtől, hogy nyíltan ítélje el az LMBTQ-embereket ért "gyűlöletbeszédet", tegye ismét lehetővé a nemváltoztatást, szorgalmazza az állami intézményeknél a "befogadó szemlélet alkalmazását".

(Facebook)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!