Elhunyt El Risitas, a legendás spanyol nevettető
Elképesztően sok paródia született egy interjújából
Elhunyt El Risitas, a legendás spanyol nevettető

Forrás: Youtube/SaruWaza

2021. 04. 29.
Az ABC de Sevilla tájékoztatása szerint hosszú betegség után, 65 éves korában meghalt Juan Joya Borja, akit a világ csak El Risitas néven ismert meg. Itthon legfőképpen a hazai labdarúgó kudarcokat kiparodizáló feliratos videókon keresztül vált ismerté a személye. A spanyol humorista hónapok óta kórházban volt, egyik lábát amputálni kellett. 

A spanyol sajtó tájékoztatása szerint El Risitas volt már konyhai kisegítő, építkezéseken dolgozó munkás. A tévébe akkor kezdett berobbanni, amikor egy beszélgetős műsorban elképesztő nevetésével mindenkit levett a lábáról. A becenevét is innen kapta: a Röhögő. 

(ABC de Sevilla, Telex)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!