Megelégelhette a dugót: elektromos rollerre váltott egy férfi az M1-es autópályán - videó
Még a rendőrség elől is sikerült elmenekülnie
Megelégelhette a dugót: elektromos rollerre váltott egy férfi az M1-es autópályán - videó

Forrás: Youtube/Magyar Közút

2021. 06. 09.
Elektromos rollerrel közlekedett az M1-es autópályán egy fiatal férfi. A közút kamerái még hétfőn rögzítették, ahogy a fiatal férfi az autópálya leállósávján Bicske térségében haladt az e-rollerrel - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

Közölték azt is, hétfő délután az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon két kamion ütközött össze. A külső sáv lezárása miatt a torlódás hossza meghaladta a három kilométert. A közút szerint valószínűleg

a hosszabb menetidőt megelégelve szállhatott ki az egyik autó utasa, aki fogta az e-rollerét és a leállósávon haladva próbálta meg lerövidíteni a menetidőt, kikerülve a balesetet.

A Magyar Közút útellenőre - látva a rollerest -, azonnal értesítette a rendőrséget, a bicskei mérnökség diszpécserei pedig folyamatosan nyomon követték a férfit.

A fiatalember viszont a következő lehajtónál letért az autópályáról és az 1-es főúton folytatta útját, és a rendőrök ott már nem találták meg.

(MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!