Meccs közben zuhant le a pulpitusról, mentő vitte el a bírót a vizes vb-ről
Meccs közben zuhant le a pulpitusról, mentő vitte el a bírót a vizes vb-ről

(Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

2022. 06. 27.
Harvey Hinds a spanyol-kazah összecsapás hajrájában megcsúszott, elesett, és nem is tudta folytatni a játékvezetést – írja az Index.

A portál megjegyzi, hogy a női spanyol-kazah meccs nem alakult túl izgalmasan, az előbbiek 14–1-re nyerték a legjobb nyolc közé jutásért zajló mérkőzést. Ám a találkozó játékvezetője, a curacaói Harvey Hinds akaratlanul is emlékezetessé tette azt a jelenlévők számára.

Hinds két perccel a meccs vége előtt lecsúszott a bírói pulpitusról, elesett, és olyan pechesen fogott talajt, hogy lábsérülése miatt nem is tudta folytatni a bíráskodást.

Percekig állt az ápolása miatt a játék, majd hordágyon mentőbe rakták, majd kórházba szállították. 

A történteket a waterpolo.hu is megerősítette, hozzátéve: remélhetőleg csak a nap sütötte meg egy kicsit Hinds fejét, és semmi komoly gond nincs a játékvezetővel.

(Hetek / Index)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!