Libabőr: élje át újra az év egyik legfelemelőbb pillanatát - videó
A magyar válogatott így feledtette velünk egy időre 2020 minden nehézségét
Libabőr: élje át újra az év egyik legfelemelőbb pillanatát - videó

forrás: MLSZ.hu

2020. 12. 23.
Az MLSZ TV kétrészes kisfilmmel kedveskedik a szurkolóknak karácsony alkalmából, melyben a válogatott Izland elleni Eb-kvalifikációjának színfalai mögé enged bepillantást. A meccsnapi készülődés legfontosabb pillanatai, Szalai Ádám megindító csapatkapitányi beszéde, a félidőben történtek és a mérkőzés legfontosabb pillanatai alkotják a filmet, melynek végére az is kiderül, ki nevezte az Eb-kvalifikációt a legszebb ajándéknak.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Férfi A-válogatott 2020. november 12-én játszotta az idei meglehetősen különleges és számos megpróbáltatást hozó esztendő legfontosabb mérkőzését Izland ellen, a tét a (részben) budapesti Eb-szereplés volt. Az eddig sosem látott felvételeket és az Eb-kijutást jelentő győzelem utáni interjúkat kétrészes filmben mutatja be a z MLSZ TV.

Az első rész december 22-én, 19 órakor debütált az MLSZ TV youtube-csatornáján. A meccsnapi készülődésnek, Szalai Ádám megindító csapatkapitányi beszédének, a félidei legfontosabb pillanatoknak köszönhetően betekintést nyújt a film az Izland elleni mérkőzés színfalak mögötti történéseibe. Az első rész végére pedig az is kiderül, ki nevezte az Eb-kvalifikációt a legszebb ajándéknak.

A második rész december 29-én, 19 órától lesz megtekinthető. Ebből kiderül majd, hogy kire gondolt Nego Loic az egyelítő gólja után, és az is, hogy hogyan élte meg a kijutást Gulácsi Péter az potyagólja után. Mellettük természetesen a mérkőzést otthon néző, a koronavírussal is harcoló Marco Rossi valamint Szoboszlai Dominik, Szalai Attila, és Kalmár Zsolt is beszél arról, mit jelent pályafutásában az Izland elleni győzelem és Eb-kvalifikáció.

Ünnepi lapszámunkban egy nagy interjút olvashatnak Marco Rossival, a magyar válogatott szövetségi kapitányával!

(Hetek/MLSZ.hu)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!