"Legyen a Te szíved is KÉK" - Autistákat támogató kampányhoz csatlakozott Gera Zoltán
A cél egy barátságosabb világ létrehozása az autizmussal élők és családjaik számára
"Legyen a Te szíved is KÉK" - Autistákat támogató kampányhoz csatlakozott Gera Zoltán

Forrás: Instagram/Gera Zoltán

2020. 12. 16.
Gera Zoltán visszavonult magyar válogatott labdarúgó Instagram oldalán kék szívecskés kitűzővel hívta fel a figyelmet a magyarországi autisták segítésére. Az Együtt az Autistákért Alapítvány projektjéhez keres felajánlókat karácsony előtt "Kék Szív" projektjével, ehhez csatlakozott Gera is.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Az U-21 es magyar-válogatott szövetségi kapitánya posztjában arra kér mindenkit, teremtsenek barátságosabb világot az autizmussal élők és családjaik számára azzal, hogy "Kék Szív kitűzővel" állnak ki egy jó ügy mellett. A kitűzőkhöz az Együtt az Autistákért Alapítvány webshopjában és a kijelölt MOL állomásokon juthatunk hozzá.

A bejegyzés az alapítvány weboldalával és a "Megérteni. Elfogadni. Segíteni" mottóval zárult.

Az Együtt az Autistákért Alapítvány célja hosszútávú segítséget nyújtani az autizmus spektrumzavarral élő gyermekek és családjaik számára.

Első mérföldkőként 2018. márciusában átadták Közép-Európa első Autista Vizsgálóközpontját – mely számos családnak nyújt segítséget abban, hogy gyermekeikkel nyugodt körülmények között látogathassanak el a különböző vizsgálatokra. Majd még azon a nyáron, gyűjtésünk eredményeképp segítséget nyújtottak az Autizmus Alapítvány Általános Iskola korszerűsítéséhez.

Jelenlegi céljuk az első Autista Mintaház – Fejlesztő és Módszertani Központ létrehozása, ahol reményeik szerint autizmus spektrum zavarral élő gyerekek egyénre szabott fejlesztését és terápiáját tudják majd felállítani.

Ehhez keresnek most támogatókat a "Kék Szív" projekttel, melyek megvásárlásával ezer forintos támogatáshoz jut az autistákat segítő munka.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!