Lakatos Márk szerint meg kellene jutalmazni a melegeket, amiért nem szülnek gyermeket erre a túlnépesedett földre
A magyar stylist az Indexnek adott interjút
Lakatos Márk szerint meg kellene jutalmazni a melegeket, amiért nem szülnek gyermeket erre a túlnépesedett földre

Forrás: Youtube/Partizán

2021. 03. 22.
Lakatos Márk, magyar stylistot az Index kérdezte többek között arról, hogy miként vélekedik a magyar kormány LMBTQ-társadalomhoz való viszonyáról. Válaszában arról beszélt, hogy a melegeknek jutalmat kellene adni, amiért nem szülnek gyermeket.

Az interjú ominózus részét változtatás nélkül közöljük: 

"Hogyan vélekedik arról, ahogyan a magyar kormány, a magyar politika viszonyul az LMBTQ-társadalomhoz? A nemrég megváltoztatott örökbefogadási törvény, amely gyakorlatilag kizárja a melegeket a gyereknevelésből, felháborította?

Ez egész egyszerűen ciki, ami nálunk megy. Persze vannak még országok, például Lengyelország, amely még nálunk is cikibb. Amikor hétmilliárd ember él a földön, és gyakorlatilag elfogy a levegő, a víz és minden körülöttünk, és a világ leggazdagabb embereinek, akik még a Covidból is hasznot húznak, azon jár az eszük, hogyan tudják itthagyni ezt a bolygót, és elmenni a Marsra, szóval ilyen helyzetben, akiknek jutalmat kéne kapniuk, azok pont mi, melegek vagyunk. Igaz, hogy nem mi szüljük tele az országot magyarokkal, de

ha globálisan nézzük a föld helyzetét, azoknak a melegeknek, akik nem szülnek újabb gyerekeket, jutalmat kéne adni. Vannak olyan tudományos teóriák, amelyek a melegek evolúciós, népességszabályozó szerepét pont erre hegyezik ki. 

Amikor arról beszélünk, hogy évtizedeken belül elpusztulhat a bolygó, túlnépesedés és ökokatasztrófa van, és nincs ennivaló, akkor szerintem ne szüljenek annyit az emberek – és ezt a melegek tökéletesen elvégzik. Viszont ha egy heteró pár eldobott gyerekét a meleg párok és egyedülálló szülők fölnevelik, azért szintén jutalmat kellene adni. Nem pedig ellenségképet gyártani belőlünk, csak azért, mert a migránsokból most épp nem lehet. Ez egy patriarchális, férfiközpontú társadalom, amelyben szegény nők is beállnak a sorba, mint például Novák Katalin vagy Varga Judit: ők is amazon katonaasszonyokként állandóan az ellenséggel riogatnak ahelyett, hogy kulturált módon megpróbálnának ellazulni, élvezni az életet, és harmóniában élni. Amit csinálnak, totális kapufa. Sokkal jobb lenne, ha szerényen az egész magyar társadalmat, tehát minden magyart szolgálnának, nem pedig csak a feltételezett szavazóbázisukat."

Az interjú végefelé a riporter azt is megkérdezte Lakatos Márktól, hogy ő szándékozik-e gyereket nevelni. A stylist a válaszában úgy fogalmazott, hogy szerinte a kormánynak és a társadalomnak is el kellene fogadnia azt, ha valaki nem akar gyereket.

"Ahogyan minden, az ember testi autonómiájával kapcsolatos döntést, legyen az abortusz, eutanázia vagy a testképhez és a nemi hovatartozáshoz való jog"

- teszi hozzá Lakatos.

(Index)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!