Kovács: Márki-Zay megkérte a Kétfarkú Kutyapártot, ne induljunk külön
Egyetlen listás helyet ajánlott fel cserébe a még nem létező hetedik frakcióban
Kovács: Márki-Zay megkérte a Kétfarkú Kutyapártot, ne induljunk külön

Forrás: Youtube/Hit Rádió

2021. 10. 27.
Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt vezetője a Hit Rádió Gyújtópont című műsorában elmondta, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter a napokban felhívta azzal, hogy ha nem indulnak önállóan, megpróbál szerezni nekik egy listás helyet az egyelőre még nem létező, hetedik ellenzéki frakcióban.

Kovács leszögezte azonban, hogy lehet, hogy félreértés van közöttük, de a Kutyapárt egyáltalán

nem véletlenül indul külön a választásokon.

Hozzátette, ha szerették volna, megegyezhettek volna az ellenzéki pártokkal országgyűlési helyekről, de nem szeretnének velük elindulni, mert sok szereplőt meglehetősen problémásnak tartanak.

"De ne értsen senki félre, én is örülnék, ha mostmár kb bárki leváltaná ezt ami idenőtt az ország tetejére az elmúlt években, és drukkolok is"

- tette világossá az interjúban.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!