Kis hős, hatalmas szívvel: mérges kutyától védte meg húgát egy 6 éves kisfiú 
A wyomingi Bridger Walker arcát 90 öltéssel varták össze
Kis hős, hatalmas szívvel: mérges kutyától védte meg húgát egy 6 éves kisfiú 

Forrás: Instagram/nicolenoelwalker

2020. 07. 17.
 “Ha valakinek meg kell halnia, úgy gondoltam, az legyek inkább én” – nyilatkozta a hatéves kisfiú, kinek története azóta meghódította az internetet és a Bosszúállók film szuperhősei is tiszteletbeli taggá avatták. 

Július 9-én Bridger észrevette, hogy a szomszéduk németjuhász-keverék kutyája megindul, és épp rárontani készül kishúgára, akivel rendkívül szoros kapcsolatban volt. Nem volt kérdés számára, mi a teendő: azonnak a kutya és testvére közé állt, így az eb őt támadta meg. 

Miután a kutya több ízben belemart fejébe és arcába, végül volt annyi lélekjelenléte, hogy megragadja kishúga kezét, és biztonságos helyre szaladt. A kórházban az incidenst követően 90 öltéssel, és egész Amerika megbecsülésével és elismerésével lett gazdagabb. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There are no words. We are so, so thankful.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés,

 

Bridger már otthon, jókedvűen lábadozik.

A család nem haragszik a kutyára, sem a tulajdonosaira, akiket nagyszerű embernek tartanak, és elmondásuk szerint eddig csupa kedvességgel viseltettek a család felé.

“Semmi ellenérzésünk nincs velük kapcsolatban, ha valami, akkor ez az incidens csak növelte a szeretetet családjaink között” Bridger nagynénje megköszönte az emberektől érkező óriási támogatást, ami sokat jelentett számára és a kisfiú számára egyaránt.

Történetére nagynénje hívta fel a figyelmet Instagram oldalán, betaggelve a fiú által oly szeretett Bosszúállókat alakító színészeket is, akik közül többen: Amerika Kapitány, Hulk és Pókember személyes üzeneteket is küldtek, illetve videóchatben dícsérték meg az önzetlen és végletekig bátor Bridgert.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My nephew is a hero who saved his little sister from an attacking dog. He, himself, took on the attack so that the dog wouldn’t get his sister. He later said, “If someone was going to die, I thought it should be me.” He got home from the hospital last night. I know it’s a long shot, but I’m reaching out to the Avengers and other heroes so that they can learn about this latest addition to their ranks. Please, check your DM’s for my sweet nephew’s story. @tomholland2013 @chrishemsworth @robertdowneyjr @markruffalo @prattprattpratt @twhiddleston @chadwickboseman @vindiesel @chrisevans @vancityreynolds @thehughjackman Edit: I never expected my sweet nephew’s story to reach so many. Please, follow my other post (I only have two so far 😅) for the latest info regarding my sweet nephew and his family.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés,

 

A fiatal fiú önzetlen tette azóta meghódította az internetet, több, mint százezren lájkolták a történetéről szóló Instagram-posztot.

Némelyek még támogatói oldalt is nyitottak volna Bridger számára, azonban ő cask annyit kért, inkább a sebesült veteránokat támogassák, ők jobban rászorulnak.

Ehelyett csak egy dolgot kért a család, mivel Bridger odavan a geológiáért és a kövekért, küldjenek kövekről fotót a kisfiúnak.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!