Kínos felvételek: Így masszírozta Bill Clintont a pedofilkirály Epstein egyik áldozata
Pont aznap szivárgott ki, amikor a volt elnök a demokrata konvención beszédet mondott
Kínos felvételek: Így masszírozta Bill Clintont a pedofilkirály Epstein egyik áldozata

Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

2020. 08. 19.
Ha önmagában nem lenne az is elég kínos, hogy Bill Clinton a demokrata konvención magát a nők védelmezőjének mutatja be, a Daily Mail éppen aznap hozta nyilvánosságra azokat az exkluzív fotókat, amiket még 2002-ben készítettek egy afrikai humanitárius körutazáson. A képen az látható, ahogy a pedofil-hálózatot működtető Jeffrey Epstein egyik szexrabszolgája, Chauntae Davies éppen Bill Clinton volt amerikai elnököt masszírozza. 

 

 

A lap arról is beszámol, hogy az akkor 22 éves Chauntae Davies volt az egyike Epstein számtalan áldozatának, a nőt négy éven keresztül rendszeresen megerőszakolta a vád szerint. Az eset akkor történt, amikor többek között a színész Kevin Spacey és Chris Tucker Bill Clintonnal együtt egy ötnapos afrikai körutazásra ment Jeffrey Epstein hírhedt magánrepülőgépével, a Lolita Express-szel. 

A Daily Mail azt írja, Clinton az út során arra panaszkodott, hogy elfeküdte a gépen való alvás közben a nyakát, így Davies felajánlotta neki egy kis portugál repülőtéren tartott megálló során, hogy megmasszírozza. Az akkor 56 éves Clinton beleegyezett és hátradőlve élvezte a szolgáltatást. 

Az ügy annak fényében kínos, hogy Bill Clintont többször is összefüggésbe hozták kritikus újságírók Jeffrey Epstein hírhedt pedofil-hálózatával. A letartóztatott Epstein azonban tavaly a hivatalos tájékoztatás szerint öngyilkos lett a cellájában, így sok általa ismert információ sem láthatott napvilágot. 

Titkos felvételek sorát készítette Epstein

Konzervatív elemzők abban reménykednek, hogy a pár hete letartóztatott bűntársa, Gishlaine Maxwell tiszta vizet önthet a pohárban, hogy pontosan a politikai és gazdasági elit mely tagjai érintettek még a hírhedt pedofilbotrányban. Erre van némi esély, hiszen a közelmúltban kijött Netflix dokumentum-sorozat tanulsága szerint Epstein rejtett kamerákkal rengeteg mindent rögzített a birtokain, vélhetően zsarolási célból. 

Paul Joseph Watson brit újságíró fel is tette a kérdést a képek láttán a közösségi oldalán: 

"Vajon miért készítettek képeket arról, hogy Bill Clintont megmasszírozzák? A válasz nyilvánvaló."

Bill Clinton stábja a botrány kirobbanásakor közzétett egy közleményt, amelyben elismerte, hogy négy utazáson részt vett Epstein repülőgépével, habár a kirobbant szörnyű bűncselekményekről semmi sem tudott. 

(Daily Mail, RT, Twitter)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!