Jó hír: a Chosen mindhárom évada megtekinthető már magyar szinkronnal
a 4. évad szinkronizálásának finanszírozására gyűjtés indult
Jó hír: a Chosen mindhárom évada megtekinthető már magyar szinkronnal

Youtube/Angel Studios

2024. 03. 28.
A Jézus és tanítványai életét feldolgozó nagysikerű amerikai sorozat, a Chosen szinkronizálási munkálataiban részt vevő Fordított Királyság Alapítvány bejelentette, hogy az első és a második évad után mától magyar szinkronnal megtekinthető a 3. évad összes epizódja is.

Az epizódok megjelenésével egyidejűleg új adománygyűjtés is indult a 4. évadon végzett lektorálási munkák fedezésére.

"Imádkozunk, hogy minél többekhez elérjen a sorozaton keresztül a Jézusról szóló, felszabadító örömhír, és hogy sokak hite megújulhasson a sorozat üzenetei nyomán!"

- írták a bejelentésben a Facebookon. 

„Hálásak vagyunk az ÚRnak, hogy dolgozhattunk a sorozaton. Nagyon köszönjük mindenkinek az imádságokat, és külön köszönjük azoknak, akik anyagi támogatásukkal lehetővé tették, hogy a lektori munkacsoporthoz csatlakozva teológiai és stilisztikai lektorálást végezzünk a sorozat szövegkönyvein" - tették hozzá.

A sorozatot ezen a linken érheti el, a magyar szinkront pedig az audiobeállításoknál lehet beállítani. 

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

 

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!