Virágvasárnapi ajándék: már magyar szinkronnal is nézhető a Chosen 1. évada
Virágvasárnapi ajándék: már magyar szinkronnal is nézhető a Chosen 1. évada

Forrás: YoutTube / Angel Studios

2024. 03. 24.
Virágvasárnapon izgalmas bejelentést tett a Fordított Királyság csapata: a mai naptól magyar szinkronnal is megtekinthető a Jézus és tanítványai életét bemutató nagysikerű sorozat, a The Chosen 1. évada.

A sorozat a történelem legnagyobb közfinanszírozású televíziós projektje, és továbbra is újabb és újabb sikereket ér el. A Chosen epizódjait több mint 500 milliószor nézték meg, és a sorozatot az első évad premierje óta már több mint 108 millióan látták.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor jelenik meg a többi évad szinkronos változata. Az első évadot ezen a linken tekinthetik meg: https://watch.thechosen.tv/page/1.%20%C3%A9vad

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!