Januártól csak bizonyos feltételek teljesülése esetén marad a benzinárstop
Januártól csak bizonyos feltételek teljesülése esetén marad a benzinárstop

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 11. 28.
A Mol arról tájékoztatta az ATV Híradót, hogy korlátozzák az exportra szán üzemanyag mennyiségét, miközben 15-20 százalékkal több üzemanyagot adnak el a partnereiknek.

A Dunai Finomító továbbra is karbantartás miatt csökkentett kapacitással működik, így nem meglepő, hogy a Miniszterelnökség tájékoztatása szerint 2023 januárjától csak akkor lehet majd fenntartani a benzinársapkát, ha zavartalan a hazánkba irányuló orosz kőolajexport, és folyamatosan működik a százhalombattai olajfinomító is.

A Mol informálta a Független Benzinkutak Szövetségét, hogy a múlt héthez hasonlóan ezen a héten sem fog tudni dízelt és benzint biztosítani a vidéki családi tulajdonban levő kis benzinkutaknak.

(ATV / Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!