Izrael elnöke gratulált Novák Katalinnak
 Izrael elnöke gratulált Novák Katalinnak

forrás:Youtube/ M1 - Híradó

2022. 05. 11.
Jichák Herzog, Izrael államfője levélben gratulált és sok sikert kívánt Novák Katalin köztársasági elnöknek.

Novák Katalin a gratuláló levelet szerdán osztotta meg a Facebook-oldalán és a Twitteren. Jichák Herzog angol nyelvű levelében azt írta: Magyarország megbízható szövetségese Izraelnek a nemzetközi fórumokon, és ott él az egyik legnagyobb zsidó közösség Európában.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

„Izrael megbecsüli és értékeli kapcsolatát Magyarországgal”

- tette hozzá.

Az izraeli államfő - aki levelében elkötelezettnek nevezi magát a két ország kapcsolatának mélyítésében - hivatalos látogatásra hívta Novák Katalint Izraelbe. A magyar államfő bejegyzésében megköszönte az izraeli elnök jókívánságait, és kiemelte, 

"Izrael a jövőben is számíthat Magyarország támogatására, akárcsak a hazánkban békességben és biztonságban élő zsidó közösség".

"Bízom benne, hogy az elkövetkezendő időben tovább erősödhet az országok közötti együttműködés" - fogalmazott a köztársasági elnök.

Novák Katalin így reagált közösségi oldalán a gratulációra:

„Köszönöm, Elnök úr a jókívánságokat!

Izrael a jövőben is számíthat Magyarország támogatására, akárcsak a hazánkban békességben és biztonságban élő zsidó közösség. Bízom benne, hogy az elkövetkezendő időben tovább erősödhet az országaink közötti együttműködés.” 

(Hetek/MTI)

forrás: Hetek


 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!