Iráni hackertámadás miatt menekültek az izraeli lakosok az óvóhelyekre
A légvédelmi szirénák Jeruzsálemben és Eilaton is hosszú ideig szóltak
Iráni hackertámadás miatt menekültek az izraeli lakosok az óvóhelyekre

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 06. 20.
Az Izraeli Nemzeti Kibervédelmi Igazgatóság szerint iráni kibertámadás miatt szólaltak meg indokolatlanul a légvédelmi szirénák több helyen is Izraelben.

Eilaton és Jeruzsálem egyes negyedeiben majdnem egy órán keresztül szóltak a légitámadást jelző szirénák. Az Igazgatóság szerint az önkormányzati figyelmeztető rendszert támadták meg a hackerek, nem az izraeli hadseregét.

Közben az izraeli haderő több gázai-övezeti Hamasz-célpontot is megsemmisített egy rakétatámadásra válaszul - jelentette be Naftali Bennett.

megtámadtunk és megsemmisítettünk gyártóüzemeket és több másIK Hamasz-célpontot Gázában aRRA A Gázai-övezetből INDÍTOTT rakétára válaszul, melyet a Vaskupola elfogott”

- nyilatkozta az izraeli miniszterelnök.

A rakétáért a Hamasz nem vállalta a felelősséget, de Izrael a terrorszervezetnek tulajdonította a támadást.

(Jerusalem Post / CBN / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!