Egy klasszikus éra vége - itt a Hallmark első melegszereplős karácsonyi filmje
"A karácsonyi ház" főszereplője ezúttal egy örökbefogadásra készülő homoszexuális "házaspár"
Egy klasszikus éra vége - itt a Hallmark első melegszereplős karácsonyi filmje

Forrás: Youtube/Hallmark

2020. 11. 23.
Sokaknak kapcsolódik hozzá a rideg-szürke téli estékhez és az ünnepi készülődéshez a könnyed, karácsonyi filmek nézése, melynek leggazdagabb tárházát az eddig konzervatív értékeket közvetítő Hallmark adta, most azonban úgy tűnik, hogy a filmipar többi szereplőjéhez hasonlóan a csatorna is úgy döntött, a sokszínűség jegyében csecsemőt adoptáló meleg párt bemutató filmmel bővíti repertoárját.

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

A Hallmark filmeket eddig sokan azért szerették, mert garantált volt a havas táj, a gyönyörű karácsonyi dekoráció, a hamisítatlan amerikai ünnepi hangulat, és természetesen a klasszikus szerelmi szál, általában konzervatív keretek mentén, egy férfi és egy nő között.

A tegnapi napon azonban a csatorna bemutatta első LMBTQ-szereplős karácsonyi filmjét, "A karácsonyi házat" melyben egy meleg "házaspár" főszereplésével igyekezik a csatorna új irányvonalát elindítani.

A film egy testvérpár, Mike és Brandon történetét meséli el, akik az ünnepekre hazautaznak. Ahogy igyekeznek összehozni az egész családot karácsonyra, Brandon, és férje, Jake izgatottal várják a hívást, mely megerősíti, hogy örökbe fogadhatják első gyermeküket - írja a Hallmark csatorna ismertetője. 

Az egyik főszerepet alakító színész szerint rendkívül fontos a közösség reprezentációja, és

"megtiszteltetés történelmet írni".

Hozzátette, gyerekkorában is szívesen látott volna ehhez hasonló filmet, ahol egy meleg pár közösen gyermeket vállal, és rendkívül büszke a Hallmark csatornára, amiért az "minden eddiginél hatalmasabbá és befogadóbbá tette az ünnepi asztalt",

így még több ember érezheti majd otthon magát a Hallmark-családjában

(LA Times/Hetek)

hetek
Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!