Csak a szokásos: Novák Elődék szerint a világ
Véleménycikk
Csak a szokásos: Novák Elődék szerint a világ

Képernyőfelvétel, kuruc.info

2023. 10. 15.
Vannak kiszámítható dolgok az életben, ilyenek a leszállóágban lévő, egykor a jobboldalon bőszen kattintott kurucinfo hírfolyamában félóránként megjelenő posztok. Amióta a Hamasz rárontott Izraelre, teljes intenzitással pörögnek a portál rettenthetetlen, anonim szerzői. Itt senkit nem ér meglepetés, nincs ideológiai flikk-flakk: aki 20 éve olvasta őket, ugyanazt találja, mint 10 éve, vagy éppen ma.

Ez egy véleménycikk.

Kedvenc betűjük, a C, felváltva szerepel posztjaik címében: cigány, cionista, időnként felváltva. A világot e két tengely mentén osztják fel harcostársakra és ellenségekre. Ebben a végletekig lebutított, skizofrén laposföld-világképben az ellenség is lehet harcostárs, a megfelelő helyen. Muszlim migránsoknak semmi keresnivalójuk Európában, maradjanak a Közel-Keleten, zsidókat ölni.

Ugyanígy: jó keresztény az, aki kiáll Szentföldön a folyótól a tengerig zsidómentes muszlim államért harcolók mellett, rossz keresztény az, akinek eszébe jut az is, hogy Jézust nyolcadnapon körülmetélték a zsidó Jeruzsálemben.

Utóbbit szintén több évtizedes pavlovi refelexeik alapján tévedhetetlenül le is leplezik: a Hetek címlapján az áll, hogy „Kiállunk Izrael mellett”, a lapot meg a Hetek vezető újságírója fogja a kezében,

hát itt van, kéremszépen, tadadam-tadadam, ezek is tudjukkik, a cionista polip csápja betette a lábát.

Oké, rendben, az aktuális világösszeesküvés-leleplezés 2023. október 15-én is kipipálva. 

P.S.: Tudjuk, hogy a tények az igazi harcosokat nem zavartatják, ezért csak a jegyzőkönyv kedvéért: a kurucinfo névtelen aktivistája azt írja, hogy a Hetek újságírói „amikor néhány hete az őshonos örmény keresztényeket űzték el földjeikről, csendben voltak.” Nos, ehhez képest lapunk legutóbbi számaiban kiemelten foglalkozunk az örmény keresztények tragédiájával, a hírfolyam mellett tudósításokkal és elemzésekkel is, például:

Akik inkább választották a halált, mint az aposztáziát - Örményország és az örmény kereszténység története (Hetek, 2023.09.29.)

Drámai beszámolók a Hegyi Karabah keresztény menekültjeiről - Villámháború és exodus (Hetek, 2023.10.04.)

De semmi gond, mindenki teszi tovább azt, amire a szíve indítja: mi a magunk részéről továbbra is kiállunk a kárpátaljai magyarokét, a hegyi-karabahi örményekért, az iraki asszír keresztényekért és az ősi földjükön hazát építő zsidókért. És Gáza felszabadításáért, a Hamasz terroruralma alól.
 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!