Budapesten is csókolózó leszbikus párral reklámozza ruháit a Levis
Olvasónk az Allee-ben szúrta ki a botrányos reklámot
Budapesten is csókolózó leszbikus párral reklámozza ruháit a Levis

Forrás: olvasónktól

2020. 11. 03.
Úgy tűnik, a nagy multicégek LMBT-tematikájú reklámjai nem kerülik el Magyarországot sem. A Coca-Cola tavalyi nagy botrányt keltő plakátsorozata után, több budapesti üzletben is időről-időre megjelennek az azonos nemű párokat ábrázoló hirdetések. Legutóbb a hetek.hu egyik olvasója a budapesti Allee Levi's üzletében botlott bele egy hasonlóba. 

A karácsonyi ajándékozás-időszakra készülő Levi's az üzleteiben most egy csókolózó leszbikus párral próbálja meg népszerűsíteni termékeit. A plakáton a következő felirat szerepel: 

"Jóleső érzés az átgondolt ajándék."

Kérdés, hogy a csapból is folyó genderideológia után a magyar vásárlók vajon azt gondolják-e át inkább, hogy akarnak-e ilyen reklámok között farmert válogatni maguknak, vagy szeretteiknek.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!