Bruce Willis abbahagyja a színészkedést: afáziát diagnoztizáltak nála
A családja jelentette be a hírt
Bruce Willis abbahagyja a színészkedést: afáziát diagnoztizáltak nála

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2022. 03. 31.
Bruce Willis családja olyan bejegyzést tett közzé, amiben leírja, hogy a színész visszalép szeretett karrierjétől és szenvedélyétől, és többé nem fog filmekben szerepelni. 

Április 3-án válassza a Heteket! Videós elemzések, helyszíni tudósítások, élő hírfolyam – kövesse velünk a választási eredményeket vasárnap!

„Bruce csodálatos támogatóinak, mint család szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire”

-írta Rumer Willis Instagramon.

 

 

Az afázia a beszéd megértésének vagy produkciójának zavara, amely agyvérzés, fejsérülés, tumor vagy fertőzés következtében alakul ki.- írja az Index.

Hosszú ideig tartó terápiával sok esetben, ha nem is teljes gyógyulást, de jelentős állapotjavulást lehet elérni. A magyar színészek közül Kulka János küzd afáziával.

(Hetek/New York Times)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!