Bruce Willis állapota annyit romlott, hogy már volt feleségét sem ismeri fel
Bruce Willis állapota annyit romlott, hogy már volt feleségét sem ismeri fel

Forrás: Shutterstock/Celil Kirnapci

2023. 11. 15.
Egy friss beszámoló szerint annyit romlott Bruce Willis állapota az utóbbi időszakban, hogy a hollywoodi sztárszínész már egykori feleségét, Demi Moore-t sem ismeri fel, akivel 13 évet töltöttek együtt, és három közös lányuk született.

Willis állapotának romlása Moore-t is nagyon megviselte, mivel a válás ellenére is jó kapcsolatban maradtak egymással.

A színésznél korábban frontotemporális demenciát diagnosztizáltak.

Glenn Gordon Caron, a sztár közeli barátjának elmondása szerint Willis „már nem is beszél" és bár  „Korábban lelkes olvasó volt, nem akarta, hogy bárki is megtudja, de most már nem az" – írja az ATV a bulvar.parameter.sk-ra hivatkozva.

„Amikor vele vagy, tudod, hogy ő Bruce, és hálás vagy azért, hogy itt van, de az életöröme már a múlté”

– közölte Caron a Daily Starnak. Hozzátette, hogy azért is annyira szomorú a kialakult helyzet miatt, mert aki ismerte Willis-t, az tudja, hogy a legélettelibb, legvidámabb ember volt a világon.

(ATV / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!