Orbán is elmondta véleményét a Szájer-ügyről
A miniszterelnök szerint nem védhető és nem elfogadható, amit tett
Orbán is elmondta véleményét a Szájer-ügyről

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

2020. 12. 02.
Orbán Viktor a Magyar Nemzet kérdésére válaszolva mondta el véleményét a közben a Fideszből is távozó Szájer József botrányáról. 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Szájer József fideszes Európai parlamenti képviselőről a minap derült ki, hogy részt vett Brüsszelben egy illegális "házibulin", amit a belga sajtóban homoszexuális orgiaként írnak le. 

A miniszterelnök a Magyar Nemzetnek a következőket nyilatkozta: 

"Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett Európai Parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett. Döntését tudomásul vettük."

Ahogy arról korábban beszámoltunk, belga sajtóinformációk szerint Brüsszel belvárosában orgiára került sor múlt pénteken, melyen 25 férfi, köztük két még be nem azonosított diplomata és Szájer József azóta lemondott EP-képviselő is részt vett, ezt maga is bevallotta. A belga ügyészség nyilatkozata szerint a magyar politikus a helyszínre érkező rendőrök elől egy ereszcsatornán igyekezett elmenekülni, közben pedig megsérthette a kezét, mert láthatóan vérzett. Táskájában narkotikumokat is találtak.

Közben a  szexparti a házigazdája több médiumnak is beszámolt a történtekről. Elmondta, hogy a magyar politikus ottlétéről nem is tudott, de valóban nem egyszerű házibuliról volt szó, ettek ittak és "szórakoztatták egymást" a jelenlevő férfiak, akik közül hárman diplomaták voltak.

Előfizetői nyereményakció
Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!