Az amerikai nagykövet reméli, hogy nem lesz szükség Magyarországon nyomásgyakorlásra a NATO-bővítés miatt
Az amerikai nagykövet reméli, hogy nem lesz szükség Magyarországon nyomásgyakorlásra a NATO-bővítés miatt

Illusztráció.(Forrás: Youtube/Euronews)

2022. 10. 07.
David Pressman meglátogatta csütörtökön a pápai katonai repteret, ahol találkozott a Magyarországon szolgáló amerikai katonákkal is - számolt be a 444.hu.

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Az amerikai nagykövet a svéd és finn NATO-csatlakozással kapcsolatban azt mondta, hogy reméli, hogy “nincs szükség nyomásgyakorlásra”, hiszen Gulyás Gergely korábban azt nyilatkozta, hogy eddig azért nem ratifikálták a két ország NATO-csatlakozására vonatkozó törvényjavaslatot, mert az országgyűlésben nyári szünetet tartottak.

Azóta nem került napirendre a NATO-bővítés kérdése a parlamentben, de Pressman azt mondta, hogy a kormány biztosította arról, hogy ratifikálni fogják a javaslatot.

(444.hu / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!