Amerikai médiaszemélyiség: Magyarország példamutatóan védi a gyermekeket a woke és transzideológiákkal szemben
Amerikai médiaszemélyiség: Magyarország példamutatóan védi a gyermekeket a woke és transzideológiákkal szemben

Illusztráció.(Forrás: Youtube/The Rubin Report)

2023. 05. 09.
Magyarország példaként szolgál Európának, és Floridában is mintaként tekinthetnek arra, ahogy az ország határait, kultúráját és gyermekeit védi – hangsúlyozta Dave Rubin amerikai médiaszemélyiség, politikai kommentátor a Danube Institute budapesti rendezvényén.

A Youtube-on 700 milliós megtekintési számot meghaladó Rubin Report csatorna alapítója és műsorvezetője elmondta, hogy korábban a Demokrata Pártot támogatta az USA-ban, azonban a baloldal radikalizálódásával és a progresszív nézetek eluralkodásával, valamint a woke-ideológia térnyerésével ma már a jobboldalon találja meg azokat az értékeket, amelyeket egykoron a klasszikus liberalizmus is fontosnak tekintett.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

A jövő évi amerikai elnökválasztással kapcsolatban kifejtette, hogy Donald Trump jó elnök volt, azonban az amerikai társadalomnak szüksége van bizonyos mértékű változásra.

Rubin szerint olyan vezetőre van szükség, aki kellő magabiztossággal veszi fel a küzdelmet a woke által bekebelezett kulturális és oktatási intézményekkel és a média álhírterjesztésével szemben. Ebből a szempontból véleménye szerint Ron DeSantis jelenlegi floridai kormányzó a legalkalmasabb jelölt, aki két éven belül gátat tudna szabni a progresszív nézetek agresszív térnyerésének.

A gyermekvédelem kapcsán kiemelte: a média és a közösségi média okozta manipuláció, illetve a woke és transzideológia iskolákba történő beszivárgásának legnagyobb elszenvedői a gyermekek, akiket a progresszív tanok szándékosan vettek célba. Floridához hasonlóan Magyarország helyesen ismerte fel a helyzet súlyosságát és megfelelő lépéseket hozott a gyermekek védelmében - vélekedett a politikai kommentátor.

előfizetés

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!