A szivárványkampány után itt az amerikai hadsereg újabb toborzó "csodafegyvere", a horoszkóp
Videójukban csillagjegyekhez rendelik a különböző feladatköröket
A szivárványkampány után itt az amerikai hadsereg újabb toborzó "csodafegyvere", a horoszkóp

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 06. 08.
Az Egyesült Államok hadserege szokatlan toborzási módszerrel igyekszik elérni, hogy a fiatalok beálljanak katonának. Közösségi médiafelületükön közzétett videójukban különböző csillagjegyekhez illő feladatokat mutatnak be, kihasználva a fiatal generáció egyre növekvő érdeklődését az asztrológia felé. Korábbi, homoszexuális propagandával felérő rajzfilmjük már erősen megingatta a hitet abban, hogy versenyképesek az orosz vagy a kínai erőkkel szemben.

A sereg egyik Instagram-posztja például a következő szöveggel toboroz:

"Kíváncsi vagy, mit mond a csillagjegyed arról, hogy milyen katona lehetsz a hadseregben? Csak át kell kattintanod Instagram-történetünkre, hogy megtaláld a választ."

A videóban ezek után különböző katonai pozíciókat ajánlanak fel az érdeklődő születési hónapjának megfelelő csillagjegyek alapján, csakúgy, mint a horoszkópokban. 

Példának okáért azoknak, akik december 22 és január 20 között születtek, azaz a keleti pogány eredetű asztrológiai rendszernek megfelelően "bakok", a hírszerzési feladatokat ajánlják a legjobban, mert az illik az intellektusukhoz, azaz hogy sokat tesznek ellenségeik sikeres kiértékeléséért és megértéséért.

A poszttal kapcsolatban többen értetlenségüknek  és felháborodásuknak adtak okot, pedzegetve, hogyha az amerikai hadsereg tényleg ilyen szinten áll, akkor "Kína nyert".

Egy Twitter-felhasználó a következő véleményt fogalmazta meg: "amikor a hadsereg a csillagjegyed alapján dönti el, milyen katona vagy...sok kérdésem lenne a @USArmy közösségi média csapatához".

Egy másik pedig leszögezte:

"a hadsereg most olyanok toborzására koncentrál, akik mélyen hisznek a csillagjegyekben, Kína tényleg győzött."

Más felhasználó is rámutatott, hogy a hadseregnek sürgősen új reklámügynökséget kellene szerződtetnie, mielőtt "a világ hadseregei előtt nevetség tárgyává válik", majd hozzátette, már késő. 

Végül egy twitterező azt latolgatta, vajon mi késztethette az amerikai hadsereget olyan szintű kétségbeesésre, hogy az asztrológia áltudományát használja toborzásához.

Az amerikai hadsereget a közelmúltban egy másik videó miatt is heves kritika és gyúnyáradat érte, melyen a CIA woke-videójához hasonlóan egy meleg anyukák mellett felnövő katona történetét mesélték el rajzfilmben. Ezt nem sokkal később az internet népe összevetette Oroszország és Kína militarista, férfias és erőt sugárzó toborzóvideóival, demonstrálva, hova is jutott a sereg színvonala.

(CBN/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!