A Blikk már szavazást is indított: hibát követett el Magyar Péter az ATV-s balhéval?
Önök mit gondolnak?
A Blikk már szavazást is indított: hibát követett el Magyar Péter az ATV-s balhéval?

Forrás: MTI/Hegedüs Róbert

2024. 06. 11.
Egyre nagyobb médiaviszhangot kap Magyar Péter kivonulása az ATV műsorából, illetve a TISZA párt alelnökének az azt követő, ATV dolgozókat felekezeti hovatartozás alapján is listázó Facebook-posztja körül kialakult botrány. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Magyar Péter több alkalommal kifogásolta, hogy az ATV nem ad neki elég megjelenési lehetőséget. Ma az Egyenes Beszéd című műsorban szembesítették az eddigi meghívásokkal, mire ő megismételte valótlan állításait, majd kivonult a stúdióból.

Később Facebook-bejegyzésben ATV-s provokációról beszélt, és listát írt a csatornánál dolgozó Hit Gyülekezetéhez tartozó szerkesztőkről

A Blikk szavazást is indított az ügyben a következő kérdést feltéve olvasóinak: 

"Magyar Péter összebalhézott az ATV-vel. Ön mit gondol, jól teszi a TISZA Párt alelnöke, hogy beleáll a csatornába és az ott dolgozókba?"

A TISZA párt alelnöke egyébként úgy tűnik, több fórumon is szavazásra buzdítja 1,3 milliós szavazótáborát.

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!