(18+) „Megragadta a lábam” - ajtót nyitott egy floridai férfi, megharapta egy aligátor - videó
(18+) „Megragadta a lábam” - ajtót nyitott egy floridai férfi, megharapta egy aligátor - videó

Forrás: Youtube/Fox 35 Orlando

2023. 03. 20.
Egy aligátor "kopogtatott" be egy floridai férfi házába, majd az ajtónyitást követően meg is harapta.

Scott Hollingsworth, a floridai Daytona Beach lakója elmondta, hogy a feleségével éppen tévéztek, amikor kintről dobbanást hallott. Ahogy kinyitotta az ajtót, hogy megnézze, mi okozta a zajt, egy majdnem három méteres aligátor megragadta.

Felpattantam és az ajtóhoz mentem, kinyitottam, még alig léptem ki, és miközben még a villanykapcsoló felé nyúltam, megragadta a lábam és nagyon erősen rázni kezdett”

- számolt be az esetről Hollingsworth.

A férfi nagyon meglepődött, de úgy gondolja, hogy az állatot legalább annyira meglepte, hogy ő ott volt.

Hollingsworth először azt hitte, hogy "a nagy fekete valami" egy kutya. Az alligátor a férfit a combja felső részén harapta meg, de gyorsan el is engedte. A felesége a segélyhívón kapott utasításoknak megfelelően látta el a férje sebét, amíg kiértek a mentők.

Az illetékes floridai hatóság később befogta a ház előtt az állatot, majd elaltatták az aligátort, mert emberre támadt.

Egy másik, szintén Floridában készült videón az látható, ahogy egy másik hüllő szétfeszít egy kerítést, majd megpróbál átmászni rajta, hogy a túloldalon folytassa az útját.

Floridában nagy populációja él az aligátoroknak, és gyakran kerülnek kapcsolatba emberekkel tekintettel arra, hogy a lakosság egyre inkább benyomul a lápvidékekre is. Februárban egy kutyáját sétáltató 85 éves nő vesztette életét, amikor egy aligátor egy tóba hurcolta az állam délkeleti részén. Úgy tudni, az áldozat a kutyáját próbálta megmenteni a hüllőtől.

(MTI / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!