13 éves kislány, mint antikrisztus: ördögi mesét sugároz a Disney
Meztelenkedés és vérengzés is van a Magyarországon is elérhető részekben
13 éves kislány, mint antikrisztus: ördögi mesét sugároz a Disney

Forrás: Disney

2022. 09. 19.
Nagy tiltakozáshullámot váltott ki a Disney alá tartozó FXX augusztus végén bemutatott új sorozat: a Little Demon.

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Az Egyesült Államokban aláírásgyűjtést is szerveztek a sorozat betiltása érdekében, amellyel kapcsolatban még amerikai képviselők és lelkészek is felszólaltak. 

A Little Demon alaptörténete arról szól, hogy az ördög teherbeejtett egy édesanyát, amelyből

megszületett egy átlagosnak tűnő kislány, aki történetesen maga az Antikrisztus. 

A kislány csendes életet él Delaware államban, miközben gonosz erők törnek az életére. Az epizódokban részletesen bemutatják a kislány mestruációját, majd édesanyjának meztelenre vetkőzését, de a béltrancsírozástól sem riadtak vissza a készítők. Miközben a történet szálban jócskán megjelenik a boszorkányság, mágia - ki-, bejárás van a Pokol legsötétebb bugyraiba is.

Az Index úgy tudja, hogy a sorozat Magyarországon is népszerű, amelynek súlyát a Disney részéről az adja, hogy a karakterek hangját többek között Danny DeVito és Aubrey Plaza kölcsönzi. 

(index.hu)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!