hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Döbbenet: pedofíliára érzékenyít a luxusmárka
Mi állíthatja meg az erőszakos folyamatot?
Döbbenet: pedofíliára érzékenyít a luxusmárka

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 12. 08.
A napokban tömeges közfelháborodást keltett a pedofíliát kiskorúakkal népszerűsítő luxusmárka, a Balenciaga legújabb kampánya, mely egy veszélyes érzékenyítési folyamat újabb eleme lehet.

A napokban ismét sokkolódhatott a világ a spanyol luxusmárka legújabb botrányán, ugyanis a legfrissebb reklámjában olyan 10 év alatti kisgyerekeket mutatnak be BDSM (szadista/mazochista szex) feliratú öltözékekben, akik bőrszíjakkal és láncokkal „díszített” horrorisztikus plüssmedvéket szorongatva népszerűsítik a márka legújabb ruhakollekcióját. A felvételeken az amerikai Legfelsőbb Bíróság gyermekpornográfiáról szóló törvényének jogi dokumentumai is láthatóak. Sokak szerint a kampány mögött álló valódi cél a pedofília és a szexuális abberációk felé történő érzékenyítés.

Világszerte tömegek fejezik ki ellenérzésüket és nemtetszésüket a luxusmárka megmozdulásával szemben. Az internet ezrével ontja magából az olyan felvételeket, amelyeken az emberek Balenciaga termékeiket égetik el, vágják szét, dobják ki és semmisítik meg, kifejezve mélységes antipátiájukat az erőszakos érzékenyítéssel szemben, másfelől kiállnak a gyermekek jogainak védelme mellett.

Nem ez az első eset, hogy a luxusmárka nagy feltűnést keltett ellentmondásos dizájnelemeket felvonultató kampánnyal, a mostanival azonban példátlan mélypontra ért azzal, hogy kiskorú gyermeke­ket használt a pedofília népszerűsítésére.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!