hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mit tud Elon Musk, amit mások nem?
Őrült vagy zseni a szupergazdag vizionárius?
Mit tud Elon Musk, amit mások nem?

A Hyperloop (lebegő vonat), ami a tervek szerint 1078 km/h sebességre lenne képes, azonban a tudomány jelenlegi állása szerint a vízió csak illúzió marad.(Fotó: AP / Damian Dovarganes)

2022. 11. 10.
Szokás mondani, hogy az őrültséget és a zsenialitást csupán egy hajszál választja el egymástól. Nos, úgy gondolom, nem túlzás azt állítanom, hogy Elon Musk valahol ezen a bizonyos hajszálon táncol azáltal, hogy forradalmasította az online fizetést, az elektromos autózást és az űripart is.

H ogy őrült-e vagy zseni, vagy akár őrült zseni, az attól függ, mennyire tudjuk átlátni és megérteni Musk vízióját és gondolkozásmódját. Utánajártunk és megvizsgáltuk, mi olyan különleges az ő elképzeléseiben, ami ennyire sikeressé tette, és ami miatt kézben tudja tartani a világ technológiai fejlődését.

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 100 nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Pályája kezdetén

Már pusztán azon tény miatt, hogy Elon Musk jelenleg a világ leggazdagabb embere, sokan joggal gondolhatnák, hogy vagyonát (214 milliárd USD) zsenialitásának köszönheti. De az is igaz, hogy nem mindig az intelligenciájuk miatt lesznek az emberek gazdagok. Miért tartják korunk Da Vincijének, és mit tett le az asztalra, amit el lehet ismerni érdemeként?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!