hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Siófok adott otthont a Nemzetközi Littworld Konferenciának
Az Írás szerelmesei
Siófok adott otthont a Nemzetközi Littworld Konferenciának

Fotó: FB / LittWorld Conference

2022. 05. 04.
37 éve minden harmadik esztendőben megszervezik az evangéliumi keresztény kiadók, újságok, írók és szerkesztők nemzetközi fórumát. Idén április 24–29. között került sor a Nemzetközi Littworld Konferenciára Siófokon, az Azúr Hotelben.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Noha mind az öt kontinensről érkeznek résztvevők a rangos eseményre, az elmúlt közel négy évtizedben Európa még nem adott otthont egyetlen alkalommal sem a rendezvénynek. Legutóbbi találkozójuk Szingapúrban volt, akkor Herjeczki Kornél, a Harmat Kiadó igazgatója javaslatára fontolóra vették egy magyarországi helyszín kiválasztását. A világjárvány miatt azonban ezúttal négy év szünet után került sor a Siófokon megrendezett konferenciára. 

A hatnapos rendezvény fő előadója a hazánkban is jól ismert keresztény író, Philip Yancey volt. Az amerikai írónak több mint féltucat műve jelent már meg eddig magyarul. Hazánkban legismertebb két könyve a Jézus másként (The Jesus I never knew, 1996) és a Meghökkentő kegyelem (What’s so amazing about grace, 1998). A 72 éves szerző két éve ünnepelte 50. házassági év­fordulóját diákkori szerelmével, Janettel. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!