hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szívmelengető finomságok a Hetektől: Eperleves, lazacfilé és ehető ajándék
Szívmelengető finomságok a Hetektől: Eperleves, lazacfilé és ehető ajándék

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 12. 21.
Karácsony közeledtével a legtöbb háziasszony gondolatai javarészt az ünnepi menü megvalósítására koncentrálódnak. Érthető, hiszen ez még a legrutinosabbak számára is kihívást jelenthet. Ebben a cikkben szeretnénk segítséget nyújtani azon hölgy­olvasóinknak, akik még bizonytalanok abban, mi is kerüljön az ünnepi asztalra.

Elképesztő iramban haladunk a 2022-es év vége felé, nem kevés stresszt és kihívást hagyva magunk mögött. Ennek ellenére a karácsonyt körülvevő meghitt hangulat, a lelkes készülődés, az otthonok dekorálása, és nem utolsósorban az ünnepi menüsor megkomponálása igazi feltöltődést kínál. A számunkra legfontosabbakkal, a családunkkal, barátainkkal töltött idő szinte kárpótol mindenért. Lássuk, milyen finomságokkal kedveskedhetünk a szeretteinknek!

 

Sok fáradságot megspórolhatunk már azzal is, ha nem nekünk kell azon töprengenünk, milyen menü kerüljön a családi asztalra. Kétségtelenül felemelő érzés, amikor ezt valaki más kitalálja helyettünk, így nekünk nincsen más teendőnk, mint megvenni a megfelelő hozzávalókat, és elkészíteni az ételeket.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!