hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Nem készültek ilyen jó borok, mint napjainkban”
Interjú Vesztergombi Csaba borásszal, szüret után
„Nem készültek ilyen jó borok, mint napjainkban”

A Vesztergombi Pincészet birtoka(Forrás: Vesztergombi Pincészet)

2021. 11. 18.
Vesztergombi Csaba borász édesapjával, Ferenccel vezeti a messze földön híres szekszárdi Vesztergombi Pincészetet 30 hektáros területen. Szőlőművelésben és borkészítésben, generációváltásban elért kiváló eredményeikért számos hazai és nemzetközi díjban is részesültek.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Amikor október elején kerestem, kérte, várjuk meg az interjúval a szüretet. Hogy sikerült a mostani szüret?

– El vagyunk kényeztetve, hiszen 2017 óta jobbnál jobb évjáratokat kaptunk, és szerencsére az idei év is passzol ebbe a sorba, remek évjáratnak tűnik a 2021-es is. Év közben nem tettem volna sok pénzt arra, hogy ilyen lesz, de az ősz sok mindent visszahozott. Év elején összeszedett a szőlő az előző évekhez képest 2-3 hét késést a vegetációban, és ezt nagyjából tartotta is egészen a szüretig. Ez egyébként nem baj, hiszen ezzel csak visszatértünk a „normál” időszakba a szüretet tekintve.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!