hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A jó emberek Oscar-díja
Hétköznapi hősöket díjaztak
A jó emberek Oscar-díja

Forrás: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

2021. 11. 11.
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom ötödik éve ítéli oda a Kopp–Skrabski-díjat olyan személyeknek, akik egy egészséges társadalom létrejöttéért, támogató közösségekért, a családbarát szemlélet népszerűsítéséért dolgoznak. A nívós rendezvényre a HETEK is ellátogatott.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Idén a mozgalom azokat díjazta, akik életük nagy részét arra áldozzák, hogy mások boldogulását, testi és lelki egészségét segítsék elő. Míg a tavalyi díját­adó a járványhelyzet miatt az online térben zajlott, idén már élőben adhatták át a díjakat a hangulatos hűvösvölgyi Lóvasút épületében. Az eseménynek emelkedett atmoszférát kölcsönzött a közös cél, hogy olyan embereket méltassanak, akik munkásságukkal az életet védelmezik, és, sokak életét teszik jobbá.

Amikor a díj közösen is elnyerhető

A díjak változatossága jól tükrözi az alapítók, a Kopp–Skrabski házaspár sokszínűségét, akikről a díj is a nevét kapta: tudományos, egyéni, és házaspároknak járó kategóriában is osztottak ki kitüntetést, valamint közönségdíjakat is. Míg a tudományos és egyéni kategóriákban főleg a jelölt személyek munkássága áll a középpontban, addig a házaspár kategória díja azoknak jár, akik egy közös ügyért tesznek. „A házaspár kategóriában nem az a lényeg, hogy a családokért dolgoznak, hanem az, hogy együtt. Olyan díj a világon nincs, amellyel azt értékeljük, hogy egy házaspár együtt dolgozik. A közösen nyerhető díj, a jó házasságok bemutatása bátorító a fiataloknak és mindenkinek” – nyilatkozta Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom elnöke. Idén a házaspároknak járó díjat Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter színészek kapták, akik 30 éve élnek házasságban.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!