hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A gyerekszobából indult világhódító útjára a magyar „palló”
Ez önmagában egy játszótér
A gyerekszobából indult világhódító útjára a magyar „palló”

Melinda és Balázs egy színes pallóval.(Fotó: Dósa Gyôzô)

2021. 01. 28.
Egy hajlított deszka, ez minden. Pofonegyszerűnek hangzik, mégsem jutott senkinek eszébe, hogy megalkossa, egészen addig, míg Melinda és Balázs meg nem lepték vele kisfiukat. A személyre szabott ajándék köré azóta üzlet épült: a kreatív felhasználású játéknak híre ment, és sorban állnak érte a vevők – nem csak Magyarországon.

Barbély Balázs integetve fogad minket a tahitótfalui műhely bejáratánál. „Gyertek beljebb nyugodtan! Nincs most nagy mozgás, így legalább tudunk beszélgetni!” Később megjegyezte, szerencsénk volt az időpont-egyeztetéssel, egy hónappal korábban vagy később már nem lett volna nekik alkalmas, olyan sűrűek a munkanapok a műhelyben. 

„Egy hónapot csúszik a fa beszállítása, így pár hétig mi sem tudunk olyan gőzerővel dolgozni” – jegyezte meg. 

„A bevált és biztonságos alapanyaghoz ragaszkodunk – teszi hozzá Kálmán Melinda. – A termékünk lelke ez a remek bükkfa. Nem tudjuk mással pótolni, ezért most türelmesen várunk. Az elmúlt időszak megtanított bennünket is arra, hogy minden változik körülöttünk, és nem lehet előre tervezni. Most már csak elfogadtuk, hogy csúszni fognak a megrendelések, és a vásárlók türelmét kértük.”

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!