hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Elvesztették harmadik gyermeküket: őszintén vallott érzéseiről az Operettszínház sztárja
Karácsonyi interjú Dolhai Attila énekessel
Elvesztették harmadik gyermeküket: őszintén vallott érzéseiről az Operettszínház sztárja

„Lehetetlen úgy boldoggá tenni az embereket, hogy közben azokat, akik számunkra a legfontosabbak, nem vagyunk képesek boldoggá tenni."(Forrás: Dolhai Attila)

2021. 12. 21.
Dolhai Attila Jászai Mari-díjas színésszel, énekessel,  az Operettszínház sztárjával beszélgettünk családról, zenérõl, hitről és a Szétszakítottak című musical kapcsán Trianonról.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Kistarcsa díszpolgára vagy. Néhány hónapja ottjártamkor láttalak futni és odaintettem, vissza is intettél. Ez egy rendkívül kedves gesztus volt, hiszen csak futólag ismerjük egymást. Általában jellemző rád, hogy közvetlen vagy?

– Na, akkor most már tudom, ki integetett nekem (nevet). Szeretek viszonzást kapni, ha én köszönök valakinek és nyilvánvaló, hogy mások is szeretik. Azt gondolom, hogy ez a minimum „közlekedés” egymás között.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!