hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A szezon ízei: süssünk-főzzünk idénytermésekből
A szezon ízei: süssünk-főzzünk idénytermésekből

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 11. 11.
Az időjárás hidegebbre fordul, és hamar sötétedik, az aktuális rendeletek értelmében a legtöbb időt otthonunkban kell töltenünk. Minden körülmény összejátszik, hogy nekiálljunk a konyhában tevékenykedni – a frissen készülő étel illata minden bizonnyal lakhelyünk hangulatát is barátságosabbá teszi.

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

Reggel és este már zimankós hideg van, de kora délutánig még ránk mosolyoghatnak a nap sugarai. Az őszi táj tagadhatatlanul csodaszép – emellett számos értékes alapanyagnak kezdődik a szezonja ezekben a hónapokban. Az ősz tárháza rendkívül bőséges. Minden terményt betakarítottak, mi, felhasználók pedig örömmel válogathatunk a gazdag kínálatból.

Az élet úgy hozta, hogy több időt töltünk az otthonunkban, ez pedig alkalmat teremthet a közös főzésekre. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!