hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hogyan beszéljünk gyermekeinkkel a szexualitásról?
Életkornak megfelelően, tabuk nélkül, őszintén
Hogyan beszéljünk gyermekeinkkel a szexualitásról?

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 12. 03.
Sokaknak ismerős lehet az a filmjelenet, amikor az apa tinédzserfiát rendreutasítva kijelenti: „Majd egyszer beszélgetnünk kell a szexről”, Mire a fiú: „Rendben, mire vagy kíváncsi?”

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A viccesnek szánt párbeszéd ma már egy fájdalmas valóságot jelez, hiszen az okoseszközök megjelenésével a gyerekek egyre hamarabb találkoznak a szexualitással vagy pornográfiával, sokan bőven azelőtt, hogy szüleik bármilyen támpontot vagy védelmet adhattak volna nekik ezen a területen. Lapunk szakembereket és gyakorló édesanyákat kérdezett tapasztalataikról, valamint arról, amit minden szülő tudni szeretne: mikor, mit és hogyan beszéljünk gyermekeinkkel a szexualitásról.

Születéstől kezdve

Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász a Heteknek nyilatkozva kiemelte, fontos tudatosítani, hogy a gyermekek szexuális nevelése folyamatos szülői feladat, ami már a születéstől elkezdődik, nem pedig egy „Nagy Beszélgetés”. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!